;

Reacties bezoekers Goud voor Oud

Goud voor Oud Sonrisa Rijnmond

Wij vragen af en toe bezoekers van Goud voor Oud om een (anonieme) reactie te plaatsen in ons speciale reactie-boek. Hieronder een aantal van die reacties:

“Deze middagen zijn heel belangrijk. Je herkent oude dingen en leert ook nieuwe dingen die je hoort”.

“Ik vond deze middag zo goed dat ik dacht dat ik in de Diergaarde zelf aanwezig was. Niets anders dan lof voor deze man. Veel van de natuur en de liefde voor dieren, ga zo door!”

Sonrisa Rijnmond Goud voor Oud              Goud voor Oud Capelle

“Het was een heel leuke presentatie en ik heb weer (op m’n oude dag) het een en ander geleerd”.

“Deze middag Goud voor Oud is een geweldige middag. Ondanks mijn leeftijd is de middag een unicum. Ga zo door. Op mijn 93e verjaardag”.

“Jullie brengen de zon en vreugde bij ons en veel gezelligheid, bedankt.”

“Met veel plezier heb ik de foto’s en filmpjes van de hele ontwikkeling van het openbaar vervoer in Rotterdam bekeken. Met veel informatie werd alles zodanig gepresenteerd, dat er veel herkenbare dingen langskomen, hartelijk dank daarvoor”

“Ik vind Goud voor Oud heel gezellig en hoop dat het nog lang blijft bestaan, Bart”.

“Ria en Jeanne komen van Rotterdam en vinden de Goud voor Oud middagen eens in de maand oer gezellig, groetjes!”.

“Heel gezellig en leerzaam! Leuke uitjes en gezellig bij elkaar zitten.”

“Leuke onderwerpen, gezellige mensen, leuke muziek, dansen en zingen dus dit moet blijven, heel heel gezellig.”

“Mijn hart ging open want mijn opa heeft bij de HTM gewerkt. Ze woonden bij de remise. Als kind heb ik dus veel in een tram gespeeld.” (na presentatie Rotterdams Tram museum).

“Een aanwinst voor de Spinoza. Heel gezellig en goed verzorgd. Bovendien zeer leerzaam en nostalgisch. Hoop dat jullie nog lang bij ons komen.”

“Ik vond het heel interessant, vooral over vlak na de oorlog toen ik kind was. Het doven instituut stond er nog een klein stukje, dat is nu het stuk met het Hofplein. Echte jeugdherinneringen.” (na presentatie Rotterdam Toen en Nu)

“Ik ben een echte Rotterdammer, ik kom uit Zuid. Veel ervaring tram en Feyenoord stadion, daar ik er in de zandbergen heb gespeeld. En de Moordenaar, vanaf Rosestraat naar Oostvoorne met het treintje en de mannen of de fiets vanwege het geld.” (na presentatie Rotterdam Toen en Nu)

“Goud voor Oud is
– gezelligheid
– mooie onderwerpen
– leuke live muziek
– gewoon leuke middagen. Hoop dat dit nog lang door mag gaan. Compliment voor de organisatie.”