;

Goud voor Oud is terug en vooral buiten in het groen zoals hier met Perry Zuidam

De versoepeling van coronamaatregelen laat toe dat we weer Goud voor Oud met publiek en een muziekoptreden kunnen doen. De maanden juli en augustus zullen we op verschillende plekken in Capelle aan den IJssel Goud voor Oud organiseren.

Op 25 juni was de eerste Goud voor Oud middag en wel in de prachtige binnentuin van wooncomplex Spinoza. Heel bewust hadden we niet meer dan 25 gasten uitgenodigd om een veilig ruimtegevoel te creëren. Het werd een heel fijne middag met muziek van Perry Zuidam. De gasten hebben zichtbaar genoten en hebben ons dat ook heel duidelijk laten weten.

Al bij het eerste liedje stonden de gasten na ongeveer 15 seconden op om te dansen en het gevoel van vrijheid straalt ervan af.

Het is genieten in de groene omgeving van deze binnentuin en Perry zorgt altijd voor persoonlijke aandacht.

 

Doordat je met niet al te veel mensen bent is er alle ruimte om op verschillende plekken lekker te dansen op het gras of in de tuin van een woning. Verschillende bewoners genoten vanaf hun balkon of vanuit hun tuin.

Gasten voelden zich thuis in een veilige groene omgeving en konden allen op hun eigen manier van de levensliedjes van Perry Zuidam genieten. “Zo fijn dat het weer kan” hoorden we in verschillende varianten en dat voelt goed. Tenslotte doen we het voor deze gasten die zo veel hebben gemist aan ontmoetingen.

Fantastisch om deze middag gehad te hebben. Inmiddels hebben we op 6 en 8 juli de volgende Goud voor Oud middagen bij Hockey Club Capelle en weer in de Spinoza binnentuin. We nodigen gasten daarvoor persoonlijk uit. Andere groene locaties in Capelle volgen. We gaan heel flexibel om met de mogelijkheden om op andere dagen en andere locaties dan men van ons gewend is Goud voor Oud te brengen.