;

Ook nieuwe liefdes ontstaan bij Goud voor Oud

Goud voor Oud augustus 2018

Ook nieuwe liefdes ontstaan bij Goud voor Oud. Dat blijkt uit het volgende verhaal over een heer en een dame, opgetekend door organisator Rob Nieuwveld.

Op 20 april kwamen ze voor het eerst bij elkaar, dat was tijdens een middag van Goud voor Oud in woonzorgcentrum De Vijverhof. Daar kwam het Shantykoor Albatros en de man in kwestie is een vriend van één van de mensen van het Shantykoor.  De dame had gelezen in de  IJssel en Lekstreek krant over Goud voor Oud, was nieuwsgierig en ging naar De Vijverhof.

Apart van elkaar, niet wetend van elkaars bestaan, kwamen ze op 20 april binnen en drie uur later gingen zij samen weg en hebben sindsdien een relatie, leeftijd van meneer 81 jaar, mevrouw 75 jaar, beide vitaal en actief. Van meneer weet ik via de vriend dat hij veel wandelt en twee keer per week golft.

Vanwege de drukte in de zaal staan zij in de buurt van elkaar tijdens Goud voor Oud en raken in gesprek. Dat gaat zo leuk dat ze een plekje buiten op het terras opzoeken en samen iets drinken. Om het verhaal niet te lang te maken: ze hebben van het optreden weinig tot niets meegemaakt, het werd diner in een restaurant niet ver van de Vijverhof en inmiddels hebben zij al vier maanden een relatie.

Gisteren, 17 augustus 2018, maakte ik kennis met de twee, bij Goud voor Oud in De Vijverhof en zag twee stralende, vitale, gelukkige mensen. Ik vroeg hen hoe het gaat met elkaar, mevrouw antwoordde “Het is een cadeautje meneer”, meneer zei “een lot uit de loterij”.

Twee mensen die elkaar ontmoeten tijdens Goud voor Oud, fantastisch om dit mee te maken. En zij zijn niet de enigen weet ik inmiddels, die op een dergelijke leeftijd een nieuwe partner vinden.

Met veel genoegen en met toestemming van de twee betrokkenen anoniem verteld op deze manier,
Rob Nieuwveld