;

Goud voor Oud met Shantykoor Albatros trekt 120 bezoekers

Goud voor Oud met Shantykoor Albatros trok vrijdag 20 april maar liefst 120 bezoekers in woonzorgcentrum De Vijverhof in Capelle aan den IJssel. Met 120 bezoekers is er een nieuw record van het aantal bezoekers aan  Goud voor Oud van Stichting Sonrisa Rijnmond. Dat stond op 115.

De middag begon met een foto-presentatie over vakantiebestemmingen in Nederland. De bezoekers reageerden op veel foto’s met hun ervaringen met het bezoek van die plekken. Opvallend hoe veel bezoekers aangaven dat het met vakantie gaan wel tot het verleden behoort, zij zijn volgens eigen zeggen tevreden met hun woonomgeving.

Vervolgens was er een wervelend muziekoptreden van Shantykoor Albatros uit Rotterdam. Er werd door de ouderen meegezonden en meegeklapt. De overvolle zaal, waar stoelen van overal uit het woonzorgcentrum gehaald werden om zo veel mogelijk mensen te laten zitten, was vanaf de eerste tonen heel enthousiast.

Shantykoor Albatros bij Goud voor Oud

Goud voor Oud

Op de volgende foto rechts in de stoel op de voorgrond naast de dame in de rolstoel een van onze vaste bezoeksters, de oudste inwoner van Capelle aan den IJssel, mevrouw Lingmont-Klap woonachtig in de Vijverhof. Op 1 mei 2018 hopen we haar 106e verjaardag te kunnen noteren. Vaak is mevrouw Lingmont-Klap te vinden op de dansvloer en zij is met haar glimlach een welkome gast.

Goud voor Oud 2

Bijna drie uur zaten deze ouderen bij elkaar en genoten zichtbaar van hetgeen geboden werd. Het Shantykoor Albatros gaat zéker terugkomen in woonzorgcentrum De Vijverhof in Capelle aan den IJssel.

Voor de data van Goud voor Oud uitvoeringen, klik hier.
Voor meer informatie over Goud voor Oud, klik hier.