;

Goud voor Oud vrijwilligers bedankt!

Op zaterdag 13 april zijn 25 vrijwilligers die zich iedere maand  inzetten voor de bezoekers van  Goud voor Oud voorstellingen op originele wijze door Stichting Sonrisa Rijnmond bedankt via een Royal High Tea in Restaurant-Wijnbar De Bank in Capelle aan den IJssel.


Goud voor Oud wordt sinds begin 2017 georganiseerd door Stichting Sonrisa Rijnmond op vier locaties in Capelle a/d IJssel. Daar is elke maand een uitvoering van Goud voor Oud. In zijn speech benadrukte de voorzitter Daan Jansen,  dat het succes van Goud voor Oud mede is te danken aan de grote inzet van deze vrijwilligers. Deze zorgen de koffie en thee, de soep of hapjes en niet in het minst, gesprekken met bezoekers.

Tijdens de High Tea was er een bijzonder optreden van  Wendy Hoogendijk. Deze Capelse actrice, zangeres en theatermaker schrijft haar eigen nummers en maakt krachtige solovoorstellingen met lef, emotie, humor en muziek.  Wendy werd begeleid door toetsenist/arrangeur Serge Dusault.


Wendy bracht o.a. enkele liedjes uit haar productie Radiostilte:
Radiostilte is muziektheater en gaat over de achtbaan die rouwen heet. Over het ongemak daaromheen. Maar bovenal over liefde, humor en veerkracht.

De middag werd mede mogelijk gemaakt door Gemeente Capelle aan den IJssel. Het was onze manier om de vrijwilligers die tijdens Goud voor Oud veel werk verzetten in De Vijverhof, Schinckelhove, Rozenburcht en Spinoza, te bedanken daarvoor.