;

Bezoekers heel positief over eerste Goud voor Oud in Knop-Op ‘s-Gravenland

Het wijkoverlegplatform (WOP) van de wijk ‘s-Gravenland in Capelle aan den IJssel heeft ons gevraagd om Goud voor Oud te gaan doen in gebouw Knop-Op aan de Cornelis De Houtmanstraat 45 dat schitterend is gelegen naast de dierenwijde en in het vijvergebied.

Knop-Op ligt tussen de wijken ‘s-Gravenland en Capelle-West en staat bekend als jeugdcentrum echter het wordt doorontwikkeld voor allerlei soorten activiteiten. Op vrijdag 5 november 2021 heeft het eerste Goud voor Oud daar plaatsgevonden. Het vertrouwde concept van eerst een presentatie, in dit geval over de geschiedenis van Capelle aan den IJssel door Rob Nieuwveld en vervolgens een muziekoptreden door zanger John van Krimpen.

Ook in Knop-Op wist John van Krimpen de gasten al bij het tweede liedje op de dansvloer te krijgen.

De bezoekers vertelden ons zonder uitzondering dat zij een heel leuke en gezellige middag hadden gehad en onder de indruk waren van Knop-Op en het gebied eromheen. We zijn het WOP ‘s-Gravenland dankbaar voor de mogelijkheid, we voelen ons thuis in dit schitterende natuur- en cultureel gebied.dat via het Nieuwe Vijverproject nog zoveel mooier gaat worden.