;

Tijdelijk geen Goud voor Oud meer vanwege situatie corona

Stichting Sonrisa Rijnmond organiseert voorlopig geen Goud voor Oud middagen. De laatste twee waren op 4 november (Schinckelhove, Schenkel) en 5 november (Knop-Op ‘s-Gravenland) in Capelle aan den IJssel. We vinden de risico’s voor de bezoekers te groot gelet op de situatie rond het coronavirus.

Het vermijden van veel contactmomenten wordt benadrukt vanuit het OMT en de GGD. Voor ons voelt het simpelweg niet goed om mensen bij elkaar te brengen in gebouwen gelet op de gezondheidsrisico’s en het gegeven dat het voor veel mensen zo moeilijk is om in vertrouwd gezelschap de basisregels te handhaven.

Natuurlijk vinden we het ontzettend jammer. We hebben weloverwogen en in overleg met de gemeente Capelle aan den IJssel en de betreffende locaties besloten om tot nader order geen Goud voor Oud te doen. Ook in Krimpen aan de Lek (Cultuurhuis Krimpen aan de Lek) hebben we de middagen die op de agenda stonden voor november en december uitgesteld.

Wanneer er weer Goud voor Oud zal zijn hangt af van de ontwikkelingen van het coronavirus. We volgen die nadrukkelijk, plegen overleg met betrokkenen en zullen niet aarzelen om het weer te doen wanneer de omstandigheden er naar zijn. Tenslotte is het onze passie om zo veel mogelijk Goud voor Oud middagen te kunnen doen voor al die mensen die bij ons komen.

We wensen u prettige feestdagen en een gezond, liefdevol en voorspoedig 2022.